Je Website verbeteren

Er is niet altijd een grote verandering nodig om je website te verbeteren!

website verbeteren

Voldoet je huidige website niet meer aan je wensen? Wil je je bestaande website verbeteren/ aanpassen? Of wordt de website niet goed gevonden in Google?

Tijd voor verandering.

Hoe zorg je ervoor dat je bezoeker op de website blijft?

Wel de aankoop doet op de website

Snel kan vinden wat hij zoek?

Samen gaan we aan de slag met je website. We bepalen je doelstellingen voor de website. Denk aan een nieuwe layout, snellere laadtijd, beter vindbaar, nieuwe pagina’s of het optimaliseren. We bepalen samen wat we aan de website willen verbeteren. Wil je liever een hele nieuwe website kijk dan hier.

Wat gaan we doen?

Eerst gaan we samen kijken wat de verbeterpunten zijn voor je website. Als we alles in kaart gebracht hebben dan geef ik een advies waarin alle punten meegenomen worden. Zijn we het met elkaar eens dan kunnen we aan de slag met je website.

We maken een planning op basis van de werkzaamheden en de urgentie van aanpassingen. We houden er rekening mee hoe snel dingen doorgevoerd moeten worden. Kan de website niet offline dan voeren we de veranderingen door op een schaduwwebsite.

Aan het einde heb je een website die weer helemaal geoptimaliseerd is en is jouw website afgestemd op wat jij met je website wilt bereiken.

website aanpassen

Boek hiernaast jouw kennismakingsgesprek rechtstreeks in mijn agenda!

 

Wil je je website verbeteren? Boek dan een kennismakingsgesprek. Dan gaan we samen kijken naar de verbeterpunten van jouw website en hoe we deze gaan oppakken! Dit is een vrijblijvend gesprek en je zit nergens aan vast. Je kan ook een afspraak maken als je meer informatie wilt hebben over je website verbeteren.

Geen zorgen meer over hoe je je website optimaal krijgt!

Je website wordt nagekeken op de verbeterpunten

Je krijgt een persoonlijk advies over je website

Met een duidelijk doel voor ogen

Persoonlijke ondersteuning vinden we belangrijk

Investeringen voor je website verbeteren en optimalisaliseren vanaf € 397,- (excl. btw)