Website 2.0

website aanpassen

Website Leasen is aangesloten bij de NLGW branchevereniging.

NLGW PNG NIEUW

Neem gerust contact op en we kijken samen wat ik voor je kan doen.

Angelique Lijffijt

Contact

06-41034793

info@jewebsiteleasen.nl

Website laten maken

Een 2.0 website is als een slimme en verbeterde versie van een gewone website. Het is alsof je een coole update krijgt voor je telefoon. Het is een website die gemaakt is naar aanleiding van een online strategie waarbij op de gehele website rekening gehouden is met de klantreis en de hoeveelheid aan informatie die je klant weet. Maar dat is niet alles. We nemen het naar een hoger niveau door een sterke ‘lead magneet’ (gratis weggever) te creëren die potentiële klanten aantrekt. Deze gaan we dan aanbieden in een leadfunnel. Zo krijg je direct leads die je kunt opvolgen met een email om deze leads direct om te zetten in waardevolle contacten.

Wat is een webdesign?

Webdesign betekent het creëren van websites. Een goede webdesigner let niet alleen op hoe het eruitziet en werkt, maar ook op andere belangrijke dingen. Denk aan gebruiksvriendelijkheid, hoeveel mensen klant worden, en dat je goed vindbaar bent op Google.

Zo krijg je een website die niet alleen mooi is, maar ook echt iets oplevert.

Waarom deze combinatie?

Waarom zou je als ondernemer voor website 2.0 moeten kiezen? Het antwoord is simpel: groei en succes. Met onze Website, leadmagneet en leadfunnel, leg je de basis voor een effectieve online aanwezigheid die niet alleen indruk maakt, maar ook klanten binnenhaalt. Je creëert een sterkere band met je doelgroep, trekt geïnteresseerde bezoekers aan en zet ze om in waardevolle leads.

Om een goede website 2.0 neer te zetten werken we met sprints. Iedere maand is er een sprint waar je je voor op kunt geven. Na een strategiegesprek begin je met het aanleveren van teksten en foto’s. Deze moeten worden aangeleverd 2 weken voordat we gaan beginnen. We hebben dan eerst nog een online sessie om alles door te spreken. Vervolgens gaan we aan de slag en aan het einde van de maand staat alles. 

 

Website Leasen is aangesloten bij de NLGW branchevereniging.

NLGW PNG NIEUW
website 2.0 en funnel

Wat kun je verwachten dit totaalpakket?

Z

Je website trekt de juiste klanten aan

Z

Je website laat zien waarom ze bij jou moeten zijn

Z

Je website is responsive

Z

Je website is zoekmachinevriendelijk

Z

De leadmagneet wordt gedownload

Z

De funnel levert klanten op

Hoe gaan we te werk?

Stap 1
Stap 1

Online strategie

We werken met sprints. Iedere maand is er een nieuwe sprint waar je je voor kunt inschrijven. We gaan als eerst aan de slag om een unieke online strategie te ontwikkelen die geheel aansluit bij jouw en je bedrijf. Dit plan is een sterk fundament voor het ontwikkelen van de website 2.0.

Stap 2
i
Stap 2

Webdesign

We creëren een geschikt ontwerp op basis van het plan. Dit ontwerp wordt besproken tijdens verschillende vastgelegde feedbackmomenten met jou. Zo werken we gezamenlijk naar het beoogde eindresultaat toe

Stap 3
Stap 3

We bouwen

Zodra het ontwerp is akkoord bevonden, gaan we aan de slag met het bouwen van de website binnen WordPress. We zorgen voor een solide en flexibele structuur, zodat je ook zelf gemakkelijk inhoud kunt toevoegen of aanpassen.

Stap 4
Z
Stap 4

De leadfunnel

De website is klaar. Samen lopen we de website na of alles naar wens is. Zodra je groen licht het begeven zal de website live gezet worden. Tijd om te beginnen aan de leadmagneet en de leadfunnel

Reviews

Wat zeggen mensen over ons?

Natuurlijk kunnen we vertellen over wie we zijn, maar het is nog leuker om te horen wat anderen over ons zeggen.

Rob Wijs

Rob Wijs

Angelique is een ondernemer met passie voor marketing & sales. Ze weet op een creatieve wijze jouw ideale doelgroep aan te boren waardoor jij meer sales kan realiseren. ik kan haar van harte aanbevelen om jouw bedrijf een positieve impuls te geven”

wijnand prins

Wijnand Prins

Angelique helpt mij al jaren om op de juiste momenten de goede keuzes te maken bij het ondernemen en ook mijn digitale aanwezigheid op het internet. Met heel veel plezier en genoegen kan ik haar aanbevelen als coach en sparringpartners op alle terreinen van het (digitaal) ondernemerschap.”

Manja Soeli

Manja Soeli

Angelique heeft reeds een website en een funnel voor mij gemaakt waar ik heel blij mee ben. 
Ik zie in Angelique een creatief persoon, die met je meedenkt en zo kom je samen tot de funnel die je voor ogen had. Een heuse aanrader!!.”

Investering

Website 2.0

€320,- per maand

ex BTW

Strategiegesprek twv €495,-
Hosting 4000 MB
Account in software van Meer klanten online platform
Webbouw en -design in jouw huisstijl
DIVI thema en Rank Math premium plugin t.w.v. € 297,-
Plugin Grafity forms twv € 55,- per jaar
5 contentpagina's
5 opgemaakte contentpagina’s
Compleet SEO geoptimaliseerd
Extra pagina’s € 120 per pagina
AVG proof
Privacyverklaring, Cookieverklaring en Cookiebanner
Responsive webdesign
Onderhoud website
SEO volledig ingesteld
Lead Magneet

We gaan aan de hand van de online strategie die we bepaald hebben aan de slag om een goede lead magneet te maken die je gratis kunt aanbieden op de leadfunnel die we voor je maken.

Leadfunnel

Aan de hand van het strategiegesprek gaan we aan de slag met het maken van een leadfunnel. 

Doordat we ook meedenken met een goede gratis leadmagneet en er een email sequence aan hangen krijg je direct nieuwe leads. Deze kun je met de email opvolgen.

Promotie (advertentiestrategie)*

Je wil dat de advertenties goed aansluiten bij jouw doelgroep, dus de kunst is om de advertenties ook aan de juiste doelgroep te laten zien. Hierbij is het belangrijk dat jij je ‘ideale klant’ goed kent. Waar lopen ze tegenaan en waar kan jij ze mee helpen? Ik kijk graag met je mee.

* Advertentiekosten niet meegerekend!

Optioneel logo of huisstijl

Je kunt door ons een professioneel logo laten maken voor €125,-

Ga je voor een hele nieuwe huisstijl? Deze zal dan overal doorgevoerd worden. Je krijgt een heel document incl. opties voor social media posts. Kosten €997,-

Betaling:

Betalingen per maand, na 12 maanden opzegbaar.

 

Licentiekosten

De kosten voor de licenties van het DIVI-thema en premium plugin Rank Math zijn gedurende het eerste jaar opgenomen in het pakketbedrag. Aangezien deze licenties jaarlijks vernieuwd moeten worden, ontvang je van mij jaarlijks een factuur van € 79,- exclusief btw voor deze vernieuwing.

De kosten voor de licientie van de leadfunnel zijn gedurende het eerste 3 maanden opgenomen in het pakketbedrag. Aangezien deze licenties jaarlijks vernieuwd moeten worden, ontvang je van mij maandelijks een factuur van € 80,- exclusief btw voor deze vernieuwing.

Als je ervoor kiest om het beheer en onderhoud van je website aan mij toe te vertrouwen, hoef je geen jaarlijkse licentiekosten te betalen.

Nadat je website is afgerond, is het van groot belang om deze goed te blijven onderhouden. Als jij wilt dat je website veilig en actueel blijft, zelfs na de oplevering, zodat jij je volledig kunt concentreren op je eigen bedrijf, dan is mijn onderhoudscontract precies wat je nodig hebt.

Website onderhoud

Het contract bestaat uit het bijhouden van:

updates van je WordPress versie
updates van je thema of pagebuilder
updates van je plugins
backups van je website
verwijderen onnodige thema’s

Je kunt jaarlijks een onderhoudscontract bij mij afsluiten voor € 20,00 per maand zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Portfolio

Voor deze ondernemers hebben we reeds succesvolle websites ontwikkeld via een leaseconstructie. Voor meer details hierover, kun je terecht op de pagina Website Leasen. Onze Website 2.0 is een geüpdatete versie die tevens gecombineerd kan worden met een lead funnel.

screencapture bosscheballonnenboetiek nl 2023 04 04 08 52 04
ruimtevoorverlies
your musiqskool

Veel gestelde vragen

close
Wat is een website 2.0

Een “Website 2.0” is als een nieuwe en verbeterde versie van een website. Het is als wanneer je een smartphone hebt en er komt een nieuw model uit dat sneller werkt, betere functies heeft en er moderner uitziet.

Met een Website 2.0 krijg je een vernieuwde website die moderner, efficiënter en krachtiger is dan de vorige versie. Het is als een upgrade die je website nog beter maakt en mogelijkheden biedt om bijvoorbeeld meer bezoekers aan te trekken.

Waarom in combinatie met een funnel?

Ieder bedrijf die wil groeien kan een funnel gebruiken. Want een goede converterende funnel draait 24 uur, 7 dagen in de week en zorgt voor gekwalificeerde leads waardoor je meer klanten en dus meer onzet krijgt. Wij merken als je dit neerzet in combinatie met een website 2.0 dat je veel sneller kan groeien en daardoor beter online zichtbaar bent.

Waarom een strategiegesprek

Het inplannen van een strategiegesprek voordat je een Website 2.0 laat bouwen is een slimme stap.

In dat gesprek bespreken we samen wat je precies wilt met je nieuwe website en hoe die je kan helpen. We praten over je doelen, wie je doelgroep is en welke functies je nodig hebt. Dit helpt ons om een plan te maken dat perfect past bij jouw bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat de nieuwe website niet alleen mooi is, maar ook effectief in het aantrekken van klanten en het laten groeien van je onderneming.

Het strategiegesprek is als de blauwdruk voordat we beginnen te bouwen, zodat we zeker weten dat alles precies past en werkt zoals jij het wilt.

Waar begin ik?

Neem de tijd om deze website goed te bekijken en let vooral op de voorbeelden. Als je denkt: “Ja, zoiets zou goed passen bij mijn bedrijf,” aarzel dan niet om een vrijblijvende sessie met mij te boeken.

Ik ben ervan overtuigd dat je tijdens dit gesprek waardevolle inzichten zult krijgen over hoe het ook voor jouw bedrijf kan werken.

Wat moet ik zelf doen?

Het is belangrijk om naar je eigen bedrijf te kijken en te bedenken wat je precies wilt. Hierbij ondersteun ik je graag. Samen zullen we gebruikmaken van diverse sjablonen en methoden om tot een krachtige strategie en uitvoering te komen.

We kunnen hier dieper op ingaan tijdens een strategiesgesprek.

Meer weten?

Angelique Lijffijt 2

Angelique Lijffijt

Business Coach | Webdesigner | Fullstack funnelbouwer

Plan een afspraak in

Of stuur een berichtje

10 + 2 =