Wat klanten over ons zeggen

Angelique helpt mij al jaren om op de juiste momenten de goede keuzes te maken bij het ondernemen en ook mijn digitale aanwezigheid op het internet. Met heel veel plezier en genoegen kan ik haar aanbevelen als coach en sparringpartners op alle terreinen van het (digitaal) ondernemerschap.

Wijnand Prins

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe website, dankbaar voor de hulp en snelheid als ik iets vroeg aangezien ik 2 linkerhanden met mijn website heb. Het is precies geworden wat ik wou. En als er iets up to date gemaakt mag worden word dat meteen gedaan. Een aanrader!!

Christine Dekker-de Waard

Soul connection

Angelique helpt mij al een tijdje met businss coaching en het maken van mijn website. Heel fijn dat ze breed is opgeleid en je op heel veel vlakken kan helpen. Door haar ben ik veel beter online zichtbaar.

Monica ter Berg

Heel fijn dat je een website kan leasen. Daardoor heb ik meet tijd om mij bezi te houden met mijn eigen bedrijf. De website is precies geworden wat ik voor ogen had. Dank je wel Angelique

Anne marie

Angelique heeft mij via verschillende wegen mee laten kijken met het hele proces van mijn website. Ik had de regie, en zij heeft alle kennis en kunde in huis. Ik heb met een gerust hart het bouwen van mijn website uit handen gegeven en ik ben enorm blij met het eindresultaat!

Monique

Jouw plek