Bert

Angelique is kundig, veelzijdig en gedreven. Zij heeft veel inzicht om o.a. problemen van andere mensen inzichtelijk te maken, oplossingen hiervoor aan te dragen en hen te begeleiden.

Jacoba

Onlangs een waardevolle NLP training gehad. Leuk om de beginselen van NLP te mogen ervaren. Fijn dat er ook veel ruimte was voor vragen en praktijk voorbeelden. Ik neem dit zeker mee in mijn dagelijkse werkzaamheden. En mijn nieuwsgierigheid is gewekt wat betreft NLP, het blijft hier vast niet bij.

Christine

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe website, dankbaar voor de hulp en snelheid als ik iets vroeg aangezien ik 2 linkerhanden met mijn website heb. Het is precies geworden wat ik wou. En als er iets up to date gemaakt mag worden word dat meteen gedaan. Een aanrader!!

Wijnand

Angelique helpt mij al jaren om op de juiste momenten de goede keuzes te maken bij het ondernemen en ook mijn digitale aanwezigheid op het internet. Met heel veel plezier en genoegen kan ik haar aanbevelen als coach en sparringpartners op alle terreinen van het (digitaal) ondernemerschap.