Over ons

Zet de volgende stap voor jouw bedrijf

 

Een mooie website laten maken kun je overal doen. Dat is niet ons geheim. Ons succes ligt in de combinatie van een design op maat met daarnaast de training en coaching om het zelf te doen. Dat zorgt ervoor dat de prijs betaalbaar is.

Tegenwoordig is een website meer dan alleen het visitekaartje van uw bedrijf; het genereren van leads en het opbouwen van een klantenbestand wordt steeds meer een must voor ondernemers. Doordat we aan de ene kant gaan bouwen en aan de andere kant je coachen en trainen kun je zelf bepalen wat je wilt dat wij doen en wat je zelf doet.

Ons team

 

Angelique Lijffijt

Angelique Lijffijt

Webdesigner/ NLP trainer & coach

Angelique is naast NLP trainer en webdesigner en fullstackfunnelbouwer ook coach met ervaring om ondernemers verder op weg te helpen en in hun kracht te zetten door gebruik te maken van de bepaalde technieken je dit kunt bereiken. Daarnaast maakt ze websites / funnels en leert ze ondernemers sneller opdrachten binnen te halen door NLP en marketing met elkaar te combineren.

Gabrielle van Brussel

Gabrielle van Brussel

Virtual Assistent Planner

Als VirtuGuide staan we klaar voor ondernemers die ondersteuning kunnen gebruiken. Of je nu hulp nodig hebt bij het inplannen van je social media berichten, meer structuur in je bedrijf nodig hebt of behoefte hebt aan een exclusieve één op één dag, ik ben er om jouw werk uit handen te nemen en te automatiseren.

Daphne Lijffijt

Daphne Lijffijt

Grafisch vormgever

Daphne is een kei in het vormgeven van je idee in een unieke stijl en heeft aandacht voor de details. Ze is een talent in het ontwikkelen van je huisstijl, logo flyers en graphic motion en 3D effecten.

Matthijs Bruinsma

Matthijs Bruinsma

Technische ondersteuning

Matthijs is een echte ICT’er en geen enkel vraagstuk is hem teveel. Matthijs helpt ons als het aankomt op programmeren en het oplossen van problemen met betrekking tot de websites.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen?

Wil je meer informatie ontvangen?
Neem vrijblijven contact met ons op. Dan kijken wat we voor je kunnen betekenen.