Templates DIVI

DIVI templates

Neem gerust contact op en we kijken samen wat ik voor je kan doen.

Angelique Lijffijt

Webbouwer

Contact

Veenendaal

06-41034793

info@jewebsiteleasen.nl

Kant en klare templates

Heb je een Divi template gezien waar je verliefd op bent geworden, maar je weet niet hoe je dit moet installeren?  Geen zorgen, ik doe dat graag voor jou. Op het moment dat je het thema DIVI en een template gekocht hebt zet ik het voor je klaar. Ik zorg voor de hosting en dat er WordPRess op gezet wordt. Ik installeer DIVI en de template voor je. Daarna kun je er zelf mee aan de slag.

DIVI templates

Als je je eigen website wilt maken, kun je kiezen uit onze kant-en-klare Divi templates. Pas deze templates aan om een uniek ontwerp te creëren en trek snel klanten aan. Het is ideaal als je geen tijd wilt verspillen en direct aan de slag wilt.

Dit zijn templates van Lovely Confetti. Als je daar een template aanschaft krijg ik daar een kleine commissie voor.

100% PERSONALISEERBAAR

Voeg je eigen lettertypen toe, pas de kleuren aan zodat ze passen bij jouw huisstijl, of verander zelfs de hele opmaak. Het handige van deze templates is dat je echt alles kunt veranderen.

PRACHTIG DESIGN

Je website kan er fantastisch uitzien, maar het is net zo belangrijk dat hij nieuwe klanten binnenhaalt. Met deze ontwerpen gaat dat zeker lukken.

GEEN MOEILIJKE CODERINGEN

Weet je niet veel van CSS-codering? Geen zorgen, met het sleep-en-plak systeem is het heel eenvoudig. En als je toch hulp nodig hebt, sta ik voor je klaar

Ingrid €67,- | Meer informatie

DIVI templates

Emily €62, | Meer informatie

DIVI

Charlize €67,- | Meer informatie

DIVI templates

Olivia €67,- | Meer informatie

DIVI template

Kathy €67,- | Meer informatie

DIVI

Jane €67,- | Meer informatie

template DIVI