prijzen

wordpress training

Website

Er zijn verschillende manieren om een website in één keer te kopen of te leasen tegen een vast laag maandbedrag. Meer informatie kun je hier vinden.

Hosting

Bij Ik leer ondernemen kun je ook je website laten onderbrengen. Ook als je al een website hebt is dit geen probleem. We zetten de content van je oude website over in je nieuwe website met onze overstapservice.

Wij hebben al onze websites draaien bij een betrouwbaar hostingbedrijf. Heb je zelf al een hostingprovider? Onze hosting overstapservice zet je over naar onze provider.

Onderhoud

Het wekelijks updaten van jouw WordPress website. Elke week controleren wij of de website up-to-date is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw website ten alle tijden optimaal presteert. Hierbij kan je denken aan het updaten van alle plugins en je thema, maar ook het optimaliseren van de laadtijd van de website. Meer informatie vind je hier. 

Technisch support

Onder technisch support valt alle technische handelingen van de website en hosting. Wij doen geen ICT werkzaamheden. Wij geven geen ondersteuning op de computers van onze klanten. Daarvoor heeft u een ICT deskukundige voor nodig.

Strippenkaart

Heb je regelmatig kleinere klussen te doen gewoon ondersteuning en advies nodig? Heb je bijvoorbeeld ondersteuning nodig voor het instellen van de mail? Of wil je hulp bij het instellen van een nieuwsbrief? Er zijn bepaalde zaken die gedaan moeten worden ook al is je website klaar. Kom je er zelf niet uit of kom je er niet aan toe? Neem bij ons dan een strippenkaart.

Logo laten maken

Heb je nog geen logo of wil je een nieuw logo laten maken? Wij hebben een grafisch designer die dit voor je kan maken. We hebben 2 opties, een basis logo en een design logo. Meer informatie vind je hier.

 

De mogelijkheden

Starter lease website | €250,- +€21,95p/m voor 3 jaar

WordPress website van 2 pagina’s met het premium thema DIVI. Hosting 2000 MB, basis plugins, 10 email accounts, gratis .nl domeinnaam, SSl certificaat en technisch support van de website.

Ideaal voor de startende ondernemers

Premium lease website | €350,- + €49,95 p/m voor 3 jaar

WordPress website van 10 pagina’s met het premium thema DIVI. Hosting 5000 MB, basis plugins, onbeperkt email accounts, gratis domeinnaam, SSl certificaat en technisch support van de website, standaard onderhoud.

Ideaal voor de grotere websites/ webshops.

Agency lease website | €499,- + €79,95 p/m voor 3 jaar

WordPress website met onbeperkt aantal pagina’s met het premium thema DIVI. Hosting 10.000 MB, basis plugins, onbeperkt email accounts, gratis domeinnaam, SSl certificaat en technisch support van de website, standaard onderhoud, ontwerp logo en huisstijl.

Ideaal voor webshops.

Kant en klare website | €297,-

WordPress website met een kant en klare template die je zelf hebt aangeschaft. Je hebt wel een DIVI licentie nodig.

Website verhuizen| €97,-

Een WordPress website verhuizen kan een hele opgaven zijn. Naast de website moet ook de mailadressen verhuisd worden. Weet je niet hoe je dit moet doen dan kun je dat ook door ons laten doen. Dit kost €97,- per website met de bijbehorende mailadressen.

SEO instellen | €750,- + €69,- p/m

We beginnen met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Er worden door een professionele schrijver 4 dienstenpagina’s en de homepagina SEO technisch geschreven. Daarnaast zal de website zelf ingesteld worden met de zoekwoorden met de premium plugin van Ran Math die je er gratis bij krijgt.

Maandelijks gaan we monitoren wat de website in de ranking doet en hoe we kunnen bijsturen waar nodig. Dat gebeurd met professionele software. De licentiekosten hiervan zijn €75,- per maand

Onderhoud | €20,- per maand
Rank Math premium plugin | €55,- per jaar

Een krachtige plugin voor het instellen van SEO op de website.

Grafity forms | €55,- per jaar

Een geweldige plugin voor een super sterk formulier. Deze plugin gaat verder waar andere plugins stoppen.

Hosting met domeinnaam | vanaf €180,- per jaar

Hosting

Starterspakket 1 GB voor €180,- per jaar
Standaard pakket, 4 GB voor €240,- per jaar
Professional pakket, 10 GB voor €390,- per jaar

Wil je daarbij nog een premium template  dan komt er €89,- erbij.

Email hosting | vanaf €5,- per maand

Professionele e-mailadressen met je eigen domeinnaam

Kosten zijn €5.- per maand per 1000 MB

Extra domeinnaam, extra pagina's | €1,25 per maand
Extra hosting van 1000 MB | €15,- per maand
Strippenkaart | vanaf €280,-
Logo | vanaf 79,-

Bestellen

Onderstaand formulier kan ingevuld worden met de opties die je zou willen.
Mochten er nog vragen zijn laat het ons gerust weten. Nadat wij het formulier ontvangen hebben nemen we contact met je op om je wensen verder door te spreken.

    Geef aan waarmee je geholpen wilt worden. Prijzen zijn ex.BTW. Lease website is per maand voor 3 jaar.
  • Bij bestaande website vul hier het webadres in
  • Indien de domeinnaam momenteel bij een ander bedrijf is geregistreerd, hebben wij een verhuiscode nodig om de domeinnaam te verhuizen.
    Welke extra producten wil je erbij hebben? Prijzen zijn ex.BTW per jaar of eenmalig.
    Voorkeur van de betaling
  • Heb je een vraag stel deze dan gerust.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.