Bestellen

wordpress training

Website

Er zijn verschillende manieren om een website in één keer te kopen of te leasen tegen een vast laag maandbedrag. Meer informatie kun je hier vinden.

Hosting

Bij Ik leer ondernemen kun je ook je website laten onderbrengen. Ook als je al een website hebt is dit geen probleem. We zetten de content van je oude website over in je nieuwe website met onze overstapservice.

Wij hebben al onze websites draaien bij een betrouwbaar hostingbedrijf. Heb je zelf al een hostingprovider? Onze hosting overstapservice zet je over naar onze provider.

Onderhoud

Het wekelijks updaten van jouw WordPress website. Elke week controleren wij of de website up-to-date is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw website ten alle tijden optimaal presteert. Hierbij kan je denken aan het updaten van alle plugins en je thema, maar ook het optimaliseren van de laadtijd van de website. Meer informatie vind je hier

Strippenkaart

Heb je regelmatig kleinere klussen te doen gewoon ondersteuning en advies nodig? Heb je bijvoorbeeld ondersteuning nodig voor het instellen van de mail? Of wil je hulp bij het instellen van een nieuwsbrief? Er zijn bepaalde zaken die gedaan moeten worden ook al is je website klaar. Kom je er zelf niet uit of kom je er niet aan toe? Neem bij ons dan een strippenkaart.

Logo laten maken

Heb je nog geen logo of wil je een nieuw logo laten maken? Wij hebben een grafisch designer die dit voor je kan maken. We hebben 2 opties, een basis logo en een design logo. Meer informatie vind je hier.

 

De mogelijkheden

Starter lease website | €250,- +€21,95p/m voor 3 jaar

WordPress website van 2 pagina’s met het premium thema DIVI. Hosting 2000 MB, basis plugins, 10 email accounts, gratis .nl domeinnaam, SSl certificaat en technisch support, 1e 6 maanden onderhoud.

Ideaal voor de startende ondernemers

Premium lease website | €350,- + €39,95 p/m voor 3 jaar

WordPress website van 10 pagina’s met het premium thema DIVI. Hosting 5000 MB, basis plugins, onbeperkt email accounts, gratis domeinnaam, SSl certificaat en technisch support, standaard onderhoud.

Ideaal voor de grotere websites/ webshops.

Agency lease website | €499,- + €69,95 p/m voor 3 jaar

WordPress website met onbeperkt aantal pagina’s met het premium thema DIVI. Hosting 10.000 MB, basis plugins, onbeperkt email accounts, gratis domeinnaam, SSl certificaat en technisch support, standaard onderhoud, ontwerp logo en huisstijl.

Ideaal voor webshops.

Kant en klare website | €297,-

WordPress website met een kant en klare template die je zelf hebt aangeschaft. Je hebt wel een DIVI licentie nodig.

SEO instellen | €1000,- + €75,- p/m

We beginnen met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Er worden door een professionele schrijver 4 dienstenpagina’s en de homepagina SEO technisch geschreven. Daarnaast zal de website zelf ingesteld worden met de zoekwoorden met de premium plugin van Ran Math die je er gratis bij krijgt.

Maandelijks gaan we monitoren wat de website in de ranking doet en hoe we kunnen bijsturen waar nodig. Dat gebeurd met professionele software. De licentiekosten hiervan zijn €75,- per maand

Onderhoud | €20,- per maand
Rank Math premium plugin | €49,- per jaar

Een krachtige plugin voor het instellen van SEO op de website.

Hosting met domeinnaam | €125,- per jaar
Email hosting | €3,95 per maand

Professionele e-mailadressen met je eigen domeinnaam

Extra domeinnaam, extra pagina's | €1,25 per maand
Extra hosting van 1000 MB | €2,50 per maand
Strippenkaart | vanaf €280,-
Logo | vanaf 79,-

Bestellen

Onderstaand formulier kan ingevuld worden met de opties die je zou willen.
Mochten er nog vragen zijn laat het ons gerust weten. Nadat wij het formulier ontvangen hebben nemen we contact met je op om je wensen verder door te spreken.

    Geef aan waarmee je geholpen wilt worden. Prijzen zijn ex.BTW.
  • Bij bestaande website vul hier het webadres in
  • Indien de domeinnaam momenteel bij een ander bedrijf is geregistreerd, hebben wij een autorisatie code nodig om de domeinnaam te verhuizen.
    Kies hier welke extra opties je zou willen.
    Voorkeur van de betaling
  • Heb je een vraag stel deze dan gerust.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.