Bestellen

Verschillende pakketten

Er zijn verschillende pakketten om een website in één keer te kopen of te leasen tegen een vast laag maandbedrag. Meer informatie kun je hier vinden.

Hosting

Bij Ik leer ondernemen kun je ook je website laten onderbrengen. Ook als je al een website hebt is dit geen probleem. We zetten de content van je oude website over in je nieuwe website met onze overstapservice.

Wij hebben al onze websites draaien bij een betrouwbaar hostingbedrijf. Heb je zelf al een hostingprovider? Onze hosting overstapservice zet je gratis over naar onze provider.

Onderhoud

Het wekelijks updaten van jouw WordPress website. Elke week controleren wij of de website up-to-date is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw website ten alle tijden optimaal presteert. Hierbij kan je denken aan het updaten van alle plugins en je thema, maar ook het optimaliseren van de laadtijd van de website.

Er zijn 2 pakketten:
Basis onderhoud en Uitgebreid onderhoud. Prijs per maand.

Bij uitgebreid onderhoud stellen we naast bovenstaande ook op de hoogte van de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden en versturen wij elke maand een rapportage. In deze rapportage komt terug welke updates wij hebben uitgevoerd, de gevonden en opgeruimde kwetsbaarheden van de website en de snelheid van je website.

Strippenkaart

Heb je regelmatig kleinere klussen te doen gewoon ondersteuning en advies nodig? Heb je bijvoorbeeld ondersteuning nodig voor het instellen van de mail? Of wil je hulp bij het instellen van een nieuwsbrief? Er zijn bepaalde zaken die gedaan moeten worden ook al is je website klaar. Kom je er zelf niet uit of kom je er niet aan toe? Neem bij ons dan een strippenkaart.

Logo laten maken

Heb je nog geen logo of wil je een nieuw logo laten maken? Wij hebben een grafisch designer die dit voor je kan maken. We hebben 2 opties, een basis logo en een design logo. Meer informatie vind je hier.

 

Bestellen

Onderstaand formulier kan ingevuld worden met de opties die je zou willen.
Mochten er nog vragen zijn laat het ons gerust weten. Nadat wij het formulier ontvangen hebben nemen we contact met je op om je wensen verder door te spreken.

    Geef aan waarmee je geholpen wilt worden. Prijzen zijn ex.BTW.
  • Bij bestaande website vul hier het webadres in
  • Indien de domeinnaam momenteel bij een ander bedrijf is geregistreerd, hebben wij een autorisatie code nodig om de domeinnaam te verhuizen.
    Kies hier welke extra opties je zou willen.
    Voorkeur van de betaling
  • Heb je een vraag stel deze dan gerust.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.