Stappenplan nieuwe website

door | aug 12, 2022 | Website

Stappenplan nieuwe website

Wil jij een eigen website maken maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je een bestaande website en kan die wel een update gebruiken? Dan heb ik iets voor je. In dit artikel vind je een stappenplan om een eigen website te maken. Dit stappenplan helpt je om te beginnen met de basis, de fundering te maken voor je website. Deze stappen heb je nodig om de website vanaf de basis goed neer te zetten

Stappenplan nieuwe website maken!

 

Een succesvolle website is meer dan een online visitekaartje of een digitale brochure. Voor elk bedrijf is hun website het middelpunt, zowel online als offline.

Alleen online ‘aanwezig zijn’ is vandaag de dag in de meeste gevallen niet meer voldoende om te scoren via het internet.

 

Daarom is het belangrijk een plan te hebben en je strategie te bepalen. Zonder heldere doelen kunnen er geen concrete resultaten worden geboekt. Maak daarom, voordat je begint aan je nieuwe website er een project van. Jouw project

Door alles te beschrijven in een project dwing je jezelf om over de kern(taken) van je nieuwe website (en je bedrijf) na te denken. Het help je focus te houden daar waar je het hebben wilt en doelen en strategie van je nieuwe website uit te zetten.

 

Dit ziet er als volgt uit:

  1. Een korte omschrijving van je bedrijf
  2. De aanleiding voor de nieuwe website
  3. Een omschrijving van het doel van de website
  4. Een beschrijving van de doelgroep
  5. De structuur van je website
  6. De look & feel van je website
  7. De CMS
  8. Hosting en domeinnaam
  9. SEO instellen
  10. Google mijn bedrijf

 

Door er een handzaam document van te maken beperk je jezelf tot de kern en hou je de focus op de gestelde doelen. 

 

stappenplan website maken
Stappenplan voor nieuwe website

Door het opvragen van dit overzicht schrijf je je ook in voor onze mailinglijst en ontvang je af en toe tips en waardevolle inzichten.

Lees alles over ons Privacyverklaring

Akkoord privacybeleid
Marketing door
landingspagina wordpress

Angelique Lijffijt

Grafisch vormgever

Angelique is naast NLP trainer en mediavormgever ook coach met ervaring om ondernemers verder op weg te helpen en in hun kracht te zetten door gebruik te maken van de bepaalde technieken je dit kunt bereiken. Daarnaast maakt ze websites en leert ze ondernemers sneller opdrachten binnen te halen door NLP en marketing met elkaar te combineren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *