Waarom een website leasen?

door | mei 25, 2022 | Website

Waarom een website leasen?

Misschien heb je er nog nooit van gehoord maar een website leasen is nog lang zo gek nog niet. Het heeft veel voordelen ten opzichte van een website in een keer kopen. Want een website is namelijk nooit af. Een goede website is maatwerk en er is niet altijd budget om een goede functionele en professionele website te laten maken. Zo’n website moet voldoen aan een aantal eisen en daar gaan heel wat uren erin zitten. Want waarom wil je een website leasen?

 

Je wil je website op alle apparaten goed laten functioneren

Je wil dat je website snel is

Je wilt dat je website goed vindbaar is

Daarom is iedere website weer maatwerk. En dat maakt dat een website leasen zoveel voordelen heeft ten opzichte van een website in een keer kopen. Want het is steeds belangrijker om online zichtbaar en daardoor vindbaar te zijn. En dat gaat vaak gepaard met een forse investering. En juist dit maakt het leasen van een website zo interessant. Enkele voorbeelden van websites die bij ons leasen zijn van Inez Makelaardij, Soul Connection en Van rups tot Vlinder.

waarom een website leasen

Waarom een website leasen?

Dit zijn de voordelen van het leasen van een website.

$

Een alles in een pakket

Een website leasen is een alles in een pakket wat bestaat uit een domeinnaam, hosting, onderhoud en de website zelf. Hierdoor heb je er zelf geen omkijken meer naar. Je betaalt bij ons geen opstartkosten.

$

Vast laag maandbedrag

Het grootste voordeel is dat je niet een groot bedrag in een keer hoeft te betalen. Kwalitatief een goede website maken kost tijd en dus ook veel geld. Op deze manier hoef je niet je spaarrekening leeg te trekken maar kun je het bedrag uitsmeren over 2 jaar.

$

Inclusief onderhoud

Een website bijhouden en up to date houden is een hoop werk en vereist enige technische kennis. Door dat voor je te doen hou je als ondernemer tijd over om te doen waar jij doet in bent.

$

Iedere week een back-up

Door bij ons een lease pakket te nemen wordt er ook iedere week een back-up gemaakt. Dat is wel zo prettig.

$

Lease periode

Een leaseperiode geldt voor een periode van 2 jaar. Na die 2 jaar heb je de optie om te verlengen. Daarnaast heb je ook de optie om een compleet nieuwe website te laten maken. Dat is wel zo fijn aangezien een website gemiddeld 2 jaar meegaat.

$

Eigendom website

Als je ons je website laat maken, is die gewoon van jou, net als je domeinnaam. Als je opzegt, kun je je domein naar een ander hostingbedrijf verhuizen. En we maken een export van je website (je teksten, foto’s en video’s). Die kun vervolgens importeren in elke andere WordPress-installatie.
Kortom, als je opzegt, ben je niet meteen je website kwijt. 

Waarom een website leasen als je ook een website kunt kopen?

Een website is nooit af en daar zit het grootste voordeel in. Met een lease pakket heb je alles in een waardoor je bijne geen omkijken meer hebt naar je website.

Met dit alles in een pakket betekent dat geen verrassingen achteraf, geen zorgen, is je website altijd up to date, altijd zichtbaar en vindbaar online. Hierdoor hou jij geld over om te investeren in andere zaken (vrije tijd/bedrijf) en bespaar je tijd waardoor je je met andere zaken kunt bezighouden.

Ben je van plan om een website te laten maken of je website verbeteren en wil je meer weten over de mogelijkheden voor het leasen van een website en waarom een website leasen zo interessant is neem dan gerust contact met ons op of kijk verder op de website.

landingspagina wordpress

Angelique Lijffijt

Grafisch vormgever

Angelique is naast NLP trainer en mediavormgever ook coach met ervaring om ondernemers verder op weg te helpen en in hun kracht te zetten door gebruik te maken van de bepaalde technieken je dit kunt bereiken. Daarnaast maakt ze websites en leert ze ondernemers sneller opdrachten binnen te halen door NLP en marketing met elkaar te combineren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *