SEO cheat sheet

door | apr 18, 2022 | Website

SEO cheat sheet

Of je nu producten verkoopt of diensten aanbiedt, als bedrijf wil je met je website het liefst op de eerste pagina bovenaan bij de zoekresultaten staan. Niet alleen wil je bovenaan staan, de meeste bezoekers kijken niet verder dan de eerste pagina. Door de SEO (search engine optimalisation) in te stellen op je website kom je een stuk dichter bij je doel, namelijk bij de eerste zoekresultaten van Google.
Doordat je hoger in de zoekresultaten komt zullen er meer bezoekers op je website komen en zal de ranking van je site door Google ook beter worden. Immers als er veel website bezoekers op je site komen zal de informatie op de site ook relevant zijn. Maar hoe kom je nu hoger in de zoekresultaten zodat je beter vindbaar bent op internet? En heb ik content op de website staan die relevant is voor een zoeker? Daar helpt deze SEO cheat sheet je bij. Als je aan de slag gaat met SEO is het belangrijk eerst te bepalen welke zoekwoorden je op gevonden wilt worden. Met andere woorden waar zoeken je
klanten op? Je zult dus eerst een zoekwoordenanalyse moeten doen!

SEO cheat sheet
landingspagina wordpress

Angelique Lijffijt

Grafisch vormgever

Angelique is naast NLP trainer en mediavormgever ook coach met ervaring om ondernemers verder op weg te helpen en in hun kracht te zetten door gebruik te maken van de bepaalde technieken je dit kunt bereiken. Daarnaast maakt ze websites en leert ze ondernemers sneller opdrachten binnen te halen door NLP en marketing met elkaar te combineren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *